Mindig is arról álmodtál, hogy szerepelhessen a rajzod a tábori Velemjáróban?

Szeretted volna magad kipróbálni, mint illusztrátor?

Régi álmod, hogy a rajzaid az egész csapathoz elérjenek?

Akkor jó helyen jársz!

Rajzpályázatot hirdetünk mindenkinek, aki ambíciót érez magában arra, hogy részt vegyen az idei nagytábor Velemjárójának illusztrálásában.

A feladat végtelenül egyszerű: rajzolj a megadott témában akár csak egy kis ikont, akár egy egész oldalas képet, vagy csak egy motívumot, díszítő elemet, és a kész rajzot küld el beszkennelve Győző Máténak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre (az üzenet tárgya legyen ez: Velemjáró). A jelenleg helyzetre való tekintettel a személyes rajzleadásra nincs sok lehetőség. Ha mégsem tudod beszkennelni a képedet, írj nekünk egy e-mailt, vagy keress bármilyen másik felületen (Messenger, Instagram, Skype, Hangouts, Discord, akár telefonon is), keresünk megoldást, hogy a rajzod bekerülhessen a Velemjáróba.

Természetesen, ha speciális rajzeszközzel készíted illusztrációdat, és rögtön számítógépes formátumban tudod küldeni, az is megfelelő.

Téma: „Vikingek, mítoszok, északi motívumok” (minden beleértendő, ami a viking kultúrához, hadászathoz, valláshoz, életmódhoz kapcsolódik; kisebb-nagyobb viking díszítőelemeket is szívesen fogadunk)

A rajzok leadási határideje: június 05. (péntek), 2359

Kritériumok:

  • Életkor: bárki... (tényleg bárki, kiscserkész jelöltektől a felnőtt vezetőkig) – szeretnénk, ha olyan sok rajz érkezne, hogy ne tudjunk választani közülük!
  • Méret: maximum A/4
  • Rajzolás módszer: szabadon választahtó (egy szempont van: ne legyen háttér színezve; vonalrajzokat is várunk, színezés nélkül)
  • Ha e-mailben küldöd a rajzodat, mindenképpen legyen benne az e-mail szövegében a neved és az őrsöd.

A rajzok közül "szakmai" zsűri választja ki azokat, amelyek bekerülhetnek a 2020-as nagytábor Velemjárójába.

Jó rajzolást!

Jó munkát!

Eseménynaptár